Versgarantie Binnen 2-3 werkdagen in huis Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,00

De beste Hollandse kaas

Golden Holland
Hollandse geitenkaas

Hollandse geitenkaas

Productcode: 303
Smaak van mild tot pittig: [3]

Prijs: €12,50

Beschikbare opties

Gewicht:
500gr

Golden Holland geitenkaas mild is gemaakt van de lekkerste geitenmelk en gedurende 3 maanden gerijpt. Op die manier biedt deze kaas een mild en licht pikante smaak. Onvergelijkbaar met andere kaassoorten. Lekker in uw salade en bij een goede wijn.

Luchtdicht verpakt tot 3 maanden, in kaaspapier tot 4 weken in de koelkast

Bevat: lactose en glutenvrij

Gepasteuriseerde geitenmelk, sodiumchloride,calciumchloride stremsel, plastic witte korst(zonder natacymine)

per 100g; energie(kcal) 364; eiwitten 22,4g; koolhydraten 0g; vet 30,8g; waarvan verzadigd 18,8g; natrium 2mg

 

Uw voordelen bij Topkaas.com:

  • Alle kazen worden gevacumeerd bij u thuis geleverd.
  • Zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit.
  • Natuurlijk gerijpt.
  • Geen fabriekskazen.
  • Altijd vers afgesneden.
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Gegarandeerd Nederlandse melk van Nederlandse koeien.

David van Daalen

Versgarantie

Met topkaas.com willen wij u op een betrouwbare manier de kwaliteit van de TOPkaas garanderen, die we zorgvuldig selecteren bij verschillende boeren in Nederland. De kaas word na bestellen direct vers afgesneden en luchtdicht verpakt in vacuüm, ook word de kaas gekoeld afgeleverd. De kaas kunt tot wel 3 maanden in uw koelkast bewaren zolang het luchtdicht verpakt is. Na het openen van het vacuüm kan u de kaas nog eens tot 4 weken in het bijgeleverde kaaspapier bewaren in uw koelkast.

Lees meer...

Hollandse kaas

Versterkt je botten: Kaas is een zeer rijke bron van calcium en vitamine B. Het is dus zeer goed voor de gezondheid van de botten van ouders, kinderen en zwangere vrouwen.
Is goed voor de huid: Doordat kaas heel veel vitamine B bevat wordt het beschouwd als uitstekend voor de gezondheid van je huid. Kaas zorgt ervoor dat je huid gezond, soepel en stralend blijft.
Is goed voor je Immuunsysteem: Kaas zorgt voor een goede werking van je immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en je minder gevoelig bent voor aandoeningen.
Stimuleert de slaap: Kaas stimuleert je slaap. In sommige gevallen kan het zelfs slapeloosheid verhelpen. Kaas bevat namelijk tryptofaan, een aminozuur dat stress vermindert.

Klantenservice

Wij horen graag als u tevreden bent met onze verse producten. Neem gerust contact op als het product niet voldoet aan uw verwachtingen. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. U kunt ook voor grotere bestellingen, vragen of leuke ideeën gerust contact met ons opnemen.

Contact opnemen ...