Versgarantie Binnen 2-3 werkdagen in huis Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,00

De beste Hollandse kaas

De beste Hollandse kaas
vers bij u thuisbezorgd

Kaas thuisbezorgd

Wegens vakantie zullen de eerst volgende pakketten vanaf donderdag 28-10-2021 verzonden worden.

Topkaas.com, gevestigd aan Pijlstaart 4 7609 TZ Almelo in Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

https://www.topkaas.com (Topkaasje.nl)
Pijlstaart 4
7609 TZ Almelo
Nederland

David van Daalen is de Functionaris Gegevensbescherming van topkaas.com.
Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Topkaas.com verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

Gegevens over uw activiteiten op onze website

Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
Lijst met contactgegevens van de klant via een app - Internetbrowser en apparaat type.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Topkaas.com verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling.
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken.
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren.
  • Topkaas.com analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Topkaas.com verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Topkaas.com neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Topkaas.com bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Topkaas.com deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Topkaas.com blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Topkaas.com gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Topkaas.com gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Topkaas.com en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Topkaas.com wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Topkaas.com neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordelen bij Topkaas.com:

  • Alle kazen worden gevacumeerd bij u thuis geleverd.
  • Zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit.
  • Natuurlijk gerijpt.
  • Geen fabriekskazen.
  • Altijd vers afgesneden.
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Gegarandeerd Nederlandse melk van Nederlandse koeien.

David van Daalen

Versgarantie

Met topkaas.com willen wij u op een betrouwbare manier de kwaliteit van de TOPkaas garanderen, die we zorgvuldig selecteren bij verschillende boeren in Nederland. De kaas word na bestellen direct vers afgesneden en luchtdicht verpakt in vacuüm, ook word de kaas gekoeld afgeleverd. De kaas kunt tot wel 3 maanden in uw koelkast bewaren zolang het luchtdicht verpakt is. Na het openen van het vacuüm kan u de kaas nog eens tot 4 weken in het bijgeleverde kaaspapier bewaren in uw koelkast.

Lees meer...

Hollandse kaas

Versterkt je botten: Kaas is een zeer rijke bron van calcium en vitamine B. Het is dus zeer goed voor de gezondheid van de botten van ouders, kinderen en zwangere vrouwen.
Is goed voor de huid: Doordat kaas heel veel vitamine B bevat wordt het beschouwd als uitstekend voor de gezondheid van je huid. Kaas zorgt ervoor dat je huid gezond, soepel en stralend blijft.
Is goed voor je Immuunsysteem: Kaas zorgt voor een goede werking van je immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en je minder gevoelig bent voor aandoeningen.
Stimuleert de slaap: Kaas stimuleert je slaap. In sommige gevallen kan het zelfs slapeloosheid verhelpen. Kaas bevat namelijk tryptofaan, een aminozuur dat stress vermindert.

Klantenservice

Wij horen graag als u tevreden bent met onze verse producten. Neem gerust contact op als het product niet voldoet aan uw verwachtingen. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. U kunt ook voor grotere bestellingen, vragen of leuke ideeën gerust contact met ons opnemen.

Contact opnemen ...