Versgarantie Binnen 2-3 werkdagen in huis Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,00

De beste Hollandse kaas

Ruscello Gouda
kruidenkaas

Gouda Black Lemon

Wegens vakantie zullen de eerst volgende pakketten vanaf donderdag 28-10-2021 verzonden worden.

Ruscello knoflook

Productcode: 205
Smaak van mild tot pittig: [2]

Prijs: €5,95

Beschikbare opties

* Gewicht:
- +

Ruscello knoflookkaas is een heerlijke goudse kaas en is rijkelijk gevuld met knoflook. Bij het aansnijden van de kaas komt de heerlijke geur van de knoflook je al tegemoet. Onze knoflookkaas is een smeuige Goudse kaas, die 8 tot 10 weken onderhevig is geweest aan een natuurlijk rijpingsproces. Lekker om te smelten in uw pasta of als snack.

Luchtdicht verpakt tot 3 maanden, in kaaspapier tot 4 weken in de koelkast

Bevat: koemelk, lactose en geen gluten

Gepasteuriseerde koemelk 50+, zout, zuursel, vegetarisch stremsel, knoflook(0,5%), conserveermiddel, natriumnitraat, natuurlijk aroma.

per 100g; energie(kcal) 382; water 41,5g; vet 32g (verzadigd 20g, meervoudig onverzadigd 1g, enkelvoudig onverzadigd 9g); cholesterol 110mg; natrium 621mg; kalium 98mg; eiwit 25g.

Uw voordelen bij Topkaas.com:

  • Alle kazen worden gevacumeerd bij u thuis geleverd.
  • Zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit.
  • Natuurlijk gerijpt.
  • Geen fabriekskazen.
  • Altijd vers afgesneden.
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Gegarandeerd Nederlandse melk van Nederlandse koeien.

David van Daalen

Versgarantie

Met topkaas.com willen wij u op een betrouwbare manier de kwaliteit van de TOPkaas garanderen, die we zorgvuldig selecteren bij verschillende boeren in Nederland. De kaas word na bestellen direct vers afgesneden en luchtdicht verpakt in vacuüm, ook word de kaas gekoeld afgeleverd. De kaas kunt tot wel 3 maanden in uw koelkast bewaren zolang het luchtdicht verpakt is. Na het openen van het vacuüm kan u de kaas nog eens tot 4 weken in het bijgeleverde kaaspapier bewaren in uw koelkast.

Lees meer...

Hollandse kaas

Versterkt je botten: Kaas is een zeer rijke bron van calcium en vitamine B. Het is dus zeer goed voor de gezondheid van de botten van ouders, kinderen en zwangere vrouwen.
Is goed voor de huid: Doordat kaas heel veel vitamine B bevat wordt het beschouwd als uitstekend voor de gezondheid van je huid. Kaas zorgt ervoor dat je huid gezond, soepel en stralend blijft.
Is goed voor je Immuunsysteem: Kaas zorgt voor een goede werking van je immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en je minder gevoelig bent voor aandoeningen.
Stimuleert de slaap: Kaas stimuleert je slaap. In sommige gevallen kan het zelfs slapeloosheid verhelpen. Kaas bevat namelijk tryptofaan, een aminozuur dat stress vermindert.

Klantenservice

Wij horen graag als u tevreden bent met onze verse producten. Neem gerust contact op als het product niet voldoet aan uw verwachtingen. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. U kunt ook voor grotere bestellingen, vragen of leuke ideeën gerust contact met ons opnemen.

Contact opnemen ...